مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فراوردههای نفتی از برنامه ریزی برای سوآپ سوخت خبر داد و گفت: در ماههای اول صادرات بنزین انجام شد اما اکنون بیشتر به دنبال تامین نیاز داخل و ذخیرهسازی هستیم.
وزیر نفت در دیدار با هیئت ترکمنستان با بیان اینکه زیرساخت برای واردات و سوآپ گاز وجود دارد، گفت: برای انتقال 40 میلیون مترمکعب گاز در روز یا 10 تا 15 میلیارد مترمکعب در سال آمادگی داریم.
سرپرست منطقه 9 عملیات انتقال گاز اعلام کرد که تعمیر و راهاندازی توربین واحد B تأسیسات قلعه جیق در این منطقه برای نخستینبار در کشور بهدست متخصصان جوان ایرانی انجام شد.
کارشناس انرژی با اشاره به اجراییشدن قرارداد سوآپ گاز ترکمنستان از مسیر ایران به جمهوری آذربایجان، گفت: با افزایش توان داخلی، اجرای این قرارداد میتواند باعث تقویت نقش ایران در مناسبات انرژی منطقه خزر شود.
قرارداد سواپ گاز ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از مسیر ایران به امضا رسید. براساس این قرارداد که از ابتدای دیماه و بدون سقف زمانی اجرا خواهد شد، 1.5 تا 2 میلیارد متر مکعب گاز ترکمنستان از مسیر ایران ترانزیت(سواپ) خواهد شد و ایران گاز مصرفی مورد نیاز خود را از حق انتقال آن برداشت میکند.
قرارداد سوآپ گاز ترکمنستان از خاک جمهوری اسلامی ایران به مقصد جمهوری آذربایجان از امروز عملیاتی شد تا خسارت سنگینی که بیژن زنگنه با لغو توافق گازی با ترکمنستان به کشور وارد کرده بود، متوقف شود.
وزیر نفت با تشریح جزئیات برنامه افزایش تولید نفت کشور از چاههای کمبازده با توان نخبگان ایرانی در شرکتهای دانشبنیان گفت: این رویکرد، یک انقلاب در صنعت نفت کشور خواهد بود.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: قرارداد سوآپ گازی ایران، دریچهای برای گسترش تعاملات اقتصادی با همسایگان شمالی بعد از 5 سال تیرگی روابط است. این قرارداد یک گام رو به جلو برای از صرفه انداختن خط لوله ترانس کاسپین و تاپی است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر این که سیاست قطعی ایران و راهبرد محوری وزارت نفت، گسترش همکاری با همسایگان و دیگر کشورها در حوزه انرژی است، گفت: قراردادهای سوآپ سبب افزایش تعاملات منطقهای میشود.
رویترز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد، یک محموله 2.1 میلیون بشکهای میعانات گازی ایران تحت قرارداد بزرگ سوآپ ایران و ونزوئلا دیروز در آبهای ونزوئلا تخلیه شد.